opc_loader

Vloeibaar wasmiddel

Vloeibaar Wasmiddel La Bella Lavanderina

Maak kennis met het revolutionaire vloeibare wasmiddel. Dit wasmiddel is speciaal ontworpen om alle soorten stoffen, zelfs delicate stoffen en wol, te reinigen en te beschermen. Of het nu licht of gekleurd is, dit wasmiddel krijgt het allemaal schoon en geeft het een heerlijke geur dankzij de innovatieve formule.

Dit wasmiddel is geschikt voor zowel hand- als machinewas. Voor het beste resultaat was je gekleurde kledingstukken apart en was je donkere kledingstukken met lichtgekleurde kledingstukken. Bij het handwassen los je het product op in warm of koud water en dompel je de kledingstukken onder en wrijf je ze in. Na een korte inweek zonder draaien of wringen, spoel en droog de gewassen kleding in de schaduw en uit de buurt van warmtebronnen.

Ons vloeibaar wasmiddel is ook perfect voor het verwijderen van hardnekkige vlekken. Wrijf het product rechtstreeks op de vlek en doe het kledingstuk in de wasmachine. Voor een nog intensere geur combineer je het wasmiddel met onze wasparfum en voeg je dit met de hand of in de wasmachine toe.

Wees voorzichtig bij het gebruik van dit product, want het bevat zeep, polycarboxylaten, anionische oppervlakteactieve stoffen, en meer. Het kan ernstige oogirritatie veroorzaken en allergieën op de huid. Vermijd contact met de ogen en spoel ze grondig met water als je ermee in aanraking komt.

La Bella Lavanderina vloeibaar wasmiddel is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtig en geurig wasmiddel. Zorg er wel voor dat je het veilig en verantwoord gebruikt, en controleer de indicaties van je gemeente voor gescheiden inzameling. 

De vloeibare wasmiddel van La Bella Lavanderina zijn verkrijgbaar in de geuren Incanto en Favola

12,75
(Prijs excl. btw)

Geuren

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Best verkochte artikelen
Laatst bekeken items