opc_loader

Fluffy wasverzachter

Fluffy wasverzachter van La Bella Lavanderina

Een geurloze wasverzachter met als kernwaardes zacht, veilig en duurzaam.

Speciaal ontwikkeld voor mensen die graag wasverzachter willen gebruiken zonder sterke geuren, is dit milieuvriendelijke product een uitkomst voor zowel uw was als het milieu. Fluffy geurloze wasverzachter is een unieke fomrule die zachtheid en frisheid biedt, zonder toevoeging van overweldigende geuren. Dit maakt het ideaal voor mensen die gevoelig zijn voor geuren of gewoon een mildere optie zoeken bij het wassen van hun wasgoed.

De wasverzachter van La Bella Lavanderina is ontworpen om effectief te werken bij lage temperaturen, zoals 30 graden. Dit helpt niet alleen om energie te besparen, maar zorgt er ook voor dat uw kleding langer meegaat en zijn vorm behoudt. Veiligheid en duurzaamheid staan hoog in het vaandel bij La Bella Lavanderina, daarom is fluffy geurloze wasverzachter 100% vrij van nikkel en parabenen, wat het een veilige keuze maakt voor mensen met allergieen of een gevoelige huid. Bovendien is het product niet getest op dieren, waardoor u met een gerust hart kunt wassen.

Fluffy geurloze wasverzachter is eenvoudig te gebruiken: voeg de aanbevolen hoeveelheid toe aan uw wasmachine en geniet van de zachte frisse resultaten die het wasgoed biedt. 

Daarnaast is de Fluffy ook een oplossing voor mensen die opzoek zijn naar een milde geurloze wasverzachter.

Inhoud: 1 liter

gebruik 20 tot 30ML per was.

ps: je kunt de fluffy ook gebruiken in combinatie met de heerlijke wasparfum 

8,95
(Prijs excl. btw)

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Best verkochte artikelen
Laatst bekeken items