opc_loader

La Bella Lavanderina

Wij verkopen de allerlekkerste wasparfum namelijk, La Bella Lavanderina.

La Bella Lavanderina biedt een verfrissende geur die je wasgoed niet alleen schoon, maar ook heerlijk laat ruiken. Of je nu een witte of gekleurde was hebt, voeg simpelweg een beetje van ons wasparfum toe en ervaar het verschil.

  • De was ruikt heerlijk, geen muffe geur meer aan je textiel
  • Geen wasverzachter meer nodig, de wasparfum versterkt de geur
  • La Bella Lavanderina wasparfum is erg zuinig in gebruik, bij normaal gebruik kun je met een fles van 500 ml circa 100 x wassen
  • Geen (te) dure wasmiddelen meer nodig, want je was ruikt altijd lekker fris!

Natuurvriendelijke producten

Door een wasgeurtje van La Bella Lavanderina te kopen. Wordt u voorzien van één van de meest milieuvriendelijke parfums voor uw was. Deze sterk geconcentreerde parfum is niet te vergelijken met een wasverzachter. U kunt per wasbeurt een lage dosis toevoegen voor een optimaal resultaat. In de laatste spoelronde wordt de parfum in de was opgenomen, waarbij de geur veel langer in gewassen gordijnen, kleding en handdoeken blijft zitten dan bij wasverzachter het geval is. Overigens is de wasparfum van La Bella Lavanderina 100% vrij van nikkel en parabenen, waardoor het een lage belasting vormt voor het milieu. Tevens zijn de parfums niet getest op dieren.

Hoe zijn wij bij La Bella Lavanderina terechtgekomen? Als gepassioneerde ondernemers waren wij nieuwsgierig naar de geuren en verschillende wasparfums die al op de markt waren. Toen we La Bella Lavanderina ontdekten, werden we meteen verliefd op de fantastische geuren en de uitstraling van het product. En na veel testen van verschillende merken zijn we bij La Bella Lavanderina blijven hangen.

Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1