opc_loader

Steigerhouten meubels, houten decoratie en artikelen voor je bruiloft koop je bij bublo.nl

Wie zitten er achter BUBLO Meubelen & Design? Wij zijn Vincent en Yvonne, sinds januari 2016 bestaat ons bedrijf. Het begon als een hobby met passie voor hout.

Onze eerste producten die we maakten waren steigerhouten hondenmanden, iets later zijn we deze ook gaan personaliseren. De steigerhouten loungebanken en de tafels van eikenhout kwamen in ons assortiment nadat Vincent de meubelmaker opleiding met succes heeft afgerond. Daarom kunt u van ons handwerk met kwaliteit verwachten. 

Inmiddels maken wij vele artikelen voor zowel binnenshuis als buitenshuis. Elk product is handgemaakt van natuurlijke materialen, daarom kunnen deze altijd iets afwijken dan welke te zien zijn op de foto's maar is ieder product uniek in zijn soort. Wij maken ook gepersonaliseerde artikelen, zie onze categorie bruiloft . Mooie enveloppenkisten met namen en trouwdatum, ringenkistjes en wegwijzers.

Wij zijn te volgen op facebook en instagram, zo blijft u altijd op de hoogte van de nieuwste items en leuke aanbiedingen.  Bedankt voor je bezoek aan onze webshop.

 

BUBLO Meubelen & Design
Fresia 58
2925EL Krimpen aan den IJssel
Nederland
0641100887
bublomeubelen@gmail.com
IBAN: NL23KNAB0512142807
KvK: 87866145
Btw: NL004504865B57

Contact

*
*