opc_loader

Parfumverstuiver met Fairy Queen

La Bella Lavanderina parfumverstuiver gevuld met 5ml Fairy Queen.

Bent u altijd al nieuwsgierig geweest naar onze “Fairy Queen” eau de parfum, maar heeft u geen behoefte aan de volledige 100ml? Dit is nu mogelijk!

Wij bieden de parfumverstuiver gevuld met 5ml “Fairy Queen” aan, zodat u de geur eerst kunt porberen voordat u een groter hoeveelheid aanschaft.

De Voordelen van Onze Parfumverstuiver

Gemakkelijk te Vullen: Het bijvullen van je La Bella Lavanderina parfumverstuiver is een fluitje van een cent. Geen gedoe meer met het meeslepen van grote flessen parfum.

Herbruikbaar: Onze parfumverstuiver is niet alleen milieuvriendelijk, maar bespaart je ook geld. Je kunt hem keer op keer opnieuw vullen met je favoriete geur.

Handig Voor Op Reis: Dankzij het compacte formaat en lekvrije ontwerp is onze parfumverstuiver perfect voor onderweg. Neem hem mee in je handbagage zonder zorgen.

Altijd Je Favoriete Geur Bij Je: Met een inhoud van 5 ml heb je altijd voldoende geur bij de hand om je de hele dag fris te voelen.

Groen: La Bella Lavanderina geeft om het milieu. Onze parfumverstuiver is herbruikbaar, waardoor je minder afval produceert.

5,95
(Prijs excl. btw)

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Best verkochte artikelen
Laatst bekeken items