opc_loader

Acaciahouten bord

Artikelnr: ac-01-htrd

Deze serveer-/snijplank is gemaakt van duurzaam acaciahout.  Handig voor bijvoorbeeld het serveren van hapjes of om te gebruiken als kaasplankje. 

Acaciahout
Acacia, is een natuurlijke houtsoort die trendy en populair wordt voor gebruik in snijplanken. Historisch gezien is acacia een gewaardeerde houtsoort vanwege zijn schoonheid en kracht. Acaciazaden en -bladeren worden gebruikt voor medicinale doeleinden, terwijl acacia-olie al eeuwenlang als parfum wordt gebruikt. Wereldwijd zijn er meer dan 1.300 soorten acacia. Het is een snelgroeiende houtsoort die niet op een bedreigde lijst staat.

De Acadia-boom kan in verschillende klimaten groeien. Ze doen het het beste in gematigde, tropische of woestijngebieden. In slechts vijf jaar kunnen de bomen ongeveer 6 tot 9 meter groeien. Terwijl ze dit doen, vangen ze broeikasgassen zoals stikstof en zuurstof op.
Acacia is harder dan eikenhout of esdoornhout, wat betekent dat het langer meegaat. Het is een echt hardhout dat rijk is aan natuurlijke oliën waardoor het een natuurlijke waterbestendigheid heeft. Door deze eigenschappen is het hout zeer schimmelbestendig en insectenwerend.

afmetingen: 35 x 35 x 2

35,00 20,00 U bespaart: 43%
(Prijs excl. btw)

Nog maar 1 beschikbaar

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Best verkochte artikelen
Laatst bekeken items
35,00 20,00